Intensivt online forløb

Intensivt program.

Jeg tilbyder nu et intensivt online forløb. Dette er en rejse, som jeg ønsker at dele med dig og din hest med målet om at lade jer connecte på et dybere level, såvel som at give dig muligheden for udvikling som menneske. Gennem dette program vil vi ikke bare fokusere på hesten, men mindst lige så meget på dig. Jeg vil guide dig til kropslige oplevelser og sensationer, til at føle og observere dit sind og dine tanker samt hjælpe dig med at finde mere grounding, selvtillid og sindsro.

Hvad inkluderer dette forløb?

Deltagelse i mit intensive forløb indebærer 4 online sessioner med mig. Du vil ugentligt dele 15-20 minutters video af samværet eller træningen med din hest (foretrukkent på en privat Youtube-account). Jeg vil herefter tage mig tiden til i ro og mag at gennemse videoen, og herefter respondere til dig med skriftlig feedback over email. Jeg vil dele med dig de observationer jeg har gjort mig, komme med ideer til forbedringer eller nye øvelser samt fortælle hvad du kan forsøge at gøre anerledes.

Hvad kræver det af dig?

Dette er min gave til dig, og alt hvad du behøver gøre er at beslutte dig for et konkret tema du kunne tænke dig at arbejde intensivt med. Du må tage op til overvejelse hvad der er vigtigst for dig lige nu og her. Derudover må du være åben for personlig udvikling og nye måder at tænke på.

Altså et åbent sind og en lyst til starte et nyt kapitel sammen med din hest.

Dette forløb vil være en mulighed for dig til at gå ind i personlig udvikling, men det kræver at du om nødvendigt er beredt på at lægge dine gamle vaner og tænkemåder til side. Dette intensive forløb er relevant for alle uanset niveau. Jeg har ingen krav til hvad temaet skal være eller hvad dine ønsker baseres på. Det kan strække sig fra noget så basalt som at være sammen med din hest på en respektfuld, harmonisk måde og til noget mere avanceret såsom jordarbejde eller ridning.

Hvad koster det? 

Forløbet indeholder 4 online sessioner á 60 minutter hver. Det indebærer den tid jeg bruger på at gennemse videoen, tage notater og sammenfatte en feedback til dig. Prisen for hele forløbet er 1000kr, og dette kan overføres via bankoverførsel, PayPal etc.

Enkelt lektioner

Enkelt lektioner er som udgangspunkt kun tilgængelige for tilbagevendende elever, som allerede har gennemgået et intensiv forløb. Det er min vurdering, at dette er den bedste måde hvorpå udvikling kan opnås, idet én lektion sjældent er omfattende nok til en mere dybdegående ændring.

Spørgsmål eller tanker…

Spørgsmål og tanker velkomne i kommentarfeltet eller over email. Hvis du er interesseret i et intensiv forløb, så skriv endelig bare en email. Det binder dig ikke til noget, men kan være en god mulighed for at undersøge indholdet nærmere eller sikre sig at det er netop det du leder efter. Der er kun begrænsede pladser tilgængeligt hver måned. Derudover skal det nævnes, at det selvfølgelig er muligt at skræddersy et forløb, hvis du skulle have nogle særlige ønsker eller udfordringer.