Undervisning

FILOSOFI

Min tilgang til hestene baseres på, at samværet med disse smukke væsner skal være berigende og foregå i gensidig respekt for begge parter. Mit ønske er at harmoni og ro skal være altoverskyggende i vores træning, men også at både hest og menneske kan give udtryk for meninger og følelser uden at konsekvens. Når jeg arbejder med hestene prioriterer jeg altid forståelse og ærlighed over alt andet, fordi jeg ønsker at hestene skal have en stemme i vores træning og samvær. Disse ting er også bærende elementer i min undervisning.

Der undervises med fokus på ro, afspændthed og forståelse for hest såvel som rytter. Undervisningen er en tovejs-kommunikation, som tilrettelægges med fokus på, at hesten altid kan være uden stress i krop og sind under træningen. Undervisningen forløber ud fra den enkeltes ønsker, således at vi arbejder på netop det du ønsker at lære, forbedre eller udvikle sammen med din hest. Der vil desuden lægges vægt på personlig udvikling i sessionerne, og du vil dermed også få mulighed for at arbejde med egne overbevisninger, vaner og tilgange.

Min erfaring er, at man gennem personlig udvikling i samværet med sin hest opnår den største og mest betydningsfulde udvikling, og derfor ønsker jeg at viderebringe denne selvbevidste tilgang til træningen af hestene. Det betyder også, at tema og fokus for hver session er forskellig afhængig af hest og rytter, og dermed også kan have helt forskellige resultater og fremgangsmåder.

TEMAER

Når jeg kommer ud som underviser er det med en forventning om, at min elev selv har taget stilling til på forhånd hvad de kunne tænke sig at arbejde med eller på med deres hest. Det giver altid det bedste udgangspunkt, og sikrer sig at man elev og underviser imellem har forventings-afstemt inden session kan påbegyndes. Desuden oplever jeg, at det altid giver et bedre fokus og trinbræt for at opnå udvikling.

Idet min undervisning i høj grad baseres på intuition og personlig udvikling, så holder jeg mig aldrig til teorier. Derfor er jeg også altid åben for forskellige temaer når jeg underviser. Nedenfor ses nogle af de temaer jeg har hjulpet mine elever videre med:

  • Harmonisk samvær og kommunikation
  • Påbegyndelse af akademisk jordarbejde
  • Ridning med fokus på ro og afslapning
  • Arbejde i lange liner og tilkørsel
  • Berøringsangst eller problemer med opsadlning
  • Miljøtræning og introduktion til nye objekter
  • Leg og personlig udfoldelse for både hest og rytter

PRISER

45 minutter : 250 kr.
60 minutter : 300 kr.
Priserne er eksl. transport (2 kr. pr. km.) Jeg kører ud fra Roskilde. Det er også muligt selv at medbringe hest, og få undervisning hos mig udenfor Roskilde.
Afbud: Meldes dette mindre end 24 timer forinden, betales halv pris.