Udtalelser

Sophie har hjulpet mig utroligt meget i de måneder jeg har været heldig at blive undervist af hende. Hun er utrolig god til at vejlede og hjælpe uden at undervurdere eller undertrykke. Samtidig med det er hun ekstremt talentfuld og det er meget inspirerende af opleve hendes unikke tilgang til heste. Det skinner igennem og det har gjort vores forløb til en af de mest læringsfulde og positive oplevelser i mit liv.
– Clara

 

Jeg mødte Sophie for nogle måneder siden for første gang. Jeg havde set en video med hende og hendes hest, og da jeg så, at hun boede i nærheden, tænkte jeg med det samme, at hende ville jeg gerne have undervisning af. Sophie har været hos mig og min hest 5 gange nu tror jeg, og det har været en god oplevelse hver gang. Vi har set på meget forskellige ting: gå sammen væk fra gården (min hest plejede at stoppe meget op, når jeg trak ham væk alene fra de trygge omgivelser), striglning (min hest rystede på hovedet og sagde nej tak til berøring – især fra fremmede), versade og traversade fra jorden i lange liner, ridning i skridt og trav på buet spor og problemer med en fluemaske, som jeg ikke helt kunne få min hest til at acceptere. Vi har også snakket om at se på noget springning. Dette fortæller i sig selv, hvor bredt Sophie favner i sin viden og undervisning. Sophie har desuden intet krav om særligt udstyr, hun møder os dér, hvor vi er, og hjælper os videre ud fra mine egne ønsker. Sammen med hendes rolige og positive personlighed gør det hende til en eminent underviser. Jeg tror virkelig, at hun kan komme langt, og jeg er utroligt glad for at have fundet frem til hende. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.
Ane

 

Jeg har været super glad for at få undervisning af Sophie. Nye ting går hele tiden op for mig når hun underviser! En ting jeg synes er så fedt ved Sophies undervisning er, at hun altid tager udgangspunkt i hvordan tingene fungerer på dagen. Hun er heller ikke bange for at tage en udfordring op, og når hun fortæller dig hvad du gør galt, så får hun dig slet ikke til at føle dig som en komplet idiot, som nogle andre undervisere gør. Hun siger det bare stille og roligt, og får dig til at føle at det er noget du kan gøre for at forbedre dig i stedet for noget der ikke er godt nok. Hun er rigtig god til at hjælpe med at starte akademisk jordarbejde op, og under ridning har hun også helt styr på hvad hun laver. Derudover vurderer hun også lynhurtigt hvordan hesten er, og hvad den bedste fremgangsmåde ville være. Hendes idéer og tricks har hjulpet os utrolig meget! I det hele taget kan jeg kun anbefale hendes undervisning. Hun er for god!
– Ida

 

Fantastisk at se det lille menneske kommunikere med min hest. Han var ret tryg ved Sophie, og han reagerede HELT vildt godt på hendes signaler. Det er TYDELIGT at Sophie har en gave til at arbejde med heste. Jeg fik noget ud af forløbet på 2 måder… De første 4 gange var det Sophie, som trænede min hest… det var interessant, da det talte til mig og min måde at se mig selv jf. min hest. Oplevelsen af det er min egne “spøgelser” som egentlig larmer mest i mit forhold til min hest, var ret interessant. I den sidste lektion, var jeg selv nødt til at komme på banen, hvilket var sjovt/spændende/udfordrende for egen balance… fandt ret hurtigt ud af, at det er vigtigt, at jeg selv arbejder meget mere med min egen tilgang til mig selv og min egen krop, før jeg stiller de vilde krav til min hest. Sophie er DEJLIG at arbejde sammen med, MEGET opmuntrende og hjælpsom… Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.
– Gitte

 

Sophie har hjulpet min hoppe og jeg rigtig meget. Før vi fik undervisning løb hun så snart vi bare startede med hvad der lignede longering. Så fik jeg Sophie ud pg nu kan hun longeres på begge volter helt uden tov også. Hun er blevet en helt anden hest efter Sophie har hjulpet os. Jeg kan rigtig godt lide den måde som Sophie underviser på fordi hun tager det hele i hestens tempo og forklarer rigtig godt hvad man skal gøre og bare er super dygtig. Hun giver altid en noget man kan arbejde videre med og efter jeg har fået undervisning af hende bliver jeg altid helt vildt glad over hvor sej min hest har været til de forskellige ting vi bevæger os ud i. Jeg kan anbefale ALLE at få undervisning af Sophie for bare en halv time med hende rykker én HELT vildt meget! Hvis pengene var til det ville jeg få undervisning af hende en gang om ugen mindst. Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor taknemmelig jeg er for Sophies hjælp og uden hende ville Kari og jeg ikke være kommet nær så lang som vi er i dag.
Sara

 

Sophie er FANTASTISK sød og SÅ god til at læse hesten og vejlede en til hvordan man skal håndterer og reagere på forskellige situationer. Hun er meget forstående og jeg må indrømme at jeg aldrig har haft en bedre underviser. Hendes positive energi smitter og hun tager alt i hesten og ens eget tempo. Hun kan KLART anbefales.
– Ingeborg